SNÖ!

Var hos pappa hela dagen, var barnvakt åt lillebror och lillasyster, men mest lillebror för lillasyster är har feber och så, så hon sov nästan hela dagen. Jag och W lekte iallafall med lego större delen av dagen, han är 2 år.
Sen hem och hängde med Alina, vi tog en tur till vårt stammisställe i snöovädret och sen hem och äta mat. Efter det kollade vi The Happening, så jäkla läskig film! Trodde inte att den skulle vara så läskig. Efter det såg vi All the boys love Mandy Lane, den var en b-film i sammanhanget, rätt dålig för att vara en skräckis. Sen avslutade vi med American Pie Naked mile, haha den är klockren. Alla American Pie filmerna är grymma!

H


Det snöade massor! Älskar det.

BB's 18-års fest

Okej, har det blivit nyhetstorka över hela världen eller? Med tanke på att både expressen och tv4 dokumenterade Blondinbellas fest. Kom igen! Bring us some real news. Ibland sjunker media allt för lågt.

H

LÅT TIPS!

Headstrong feat. Shelley Harland - Helpless
Kom ihåg vart ni läste det först. Grymt cool artist och skönaste låten på jätte länge!

H


Dagens Hanna


Svarta stuprör, H&M
Vitt linne, Monki
Skjorta, Cubus
Armband, Åhlens och second hand
Ring, mormors gamla
Örhängen, Pilgrim
Skinnjacka och vita converse till detta

Puss H

Vintertid

Ni kom väl ihåg att ställa tillbaka klockan? Det gjorde jag och det blir så konstigt i min hjärna, allting då, ahha.
Nu ska jag iväg och träna, fast jag får ju egentligen inte dansa, men ska ta det lugnt.
Hörs i eftermiddag.

Puss H


Ny plattång

Media Markt i stan firar 1 år, jubileum you know. Dom hade grymt mycket bra priser på massor med saker, jag såg i tidningen att dom sålde OBH Nordicas chilli röda plattång för 99 kr, det är sjukt, den är ju svindyr annars. Åkte dit på en gång och den fick följa med mig hem. Har en plattång från Babyliss annars men den kanske får bli lite reserv nu, haha. Har både locktång och vågtång från OBH Nordica i samma chilliröda kollektion, och dom är ju helt underbara så det kan ju inte skada att ha plattången också, ska önska mig korkskruvs-locktången och fönen i julklapp, sen har jag alla från samma serie, haha.

Fick även hem 2 klänningar idag som jag beställde för en tid sedan, innan mitt shoppa-kläder förbud blev aktuellt. Dom får ni se imorgon.
Puss H


Fick följa med mig hem!

blogga, blogga inte?

Har inte bloggat på 3 dagar nu, och jag saknar det inte det minsta... får se om jag fortsätter i framtiden.

Jag är ju så att jag helst vill se resultat på en gång, även om jag bloggar för min egen skull så vill man ju ha läsare. På tex bilddagboken har man så sjukt många besökare om dagen och det ger resultat så fort man lägger in en bild, här så går det sakta framåt. Det är inte samma sak, och jag vill ha snabba resultat. Vi får se, det kanske inte är något för mig trots allt. Om jag ska skriva så måste jag nog specialisera det lite mer och verkligen brinna för det jag skriver om. En av mina största passionen jag har är ju skor, kanske man skulle skriva mer om det, haha. Vi får la se.

Ha det.
Puss H

KJOLEN


Snacka om kjolen med stort KJ! Så snygg, ska beställa hem den så fort mitt shoppingförbud är slut...
Den är från Stylebystars.se, bilden är också där ifrån.

Puss H

Pigg och glad!

Men kry, vette fan. Mår bättre när jag får sova ut ordentligt, sov nästan 11 timmar inatt. Magen har vart lite schysstare inatt och inte krampat så farligt, bra det.
Ska testa på att köra enkel medicin kur idag, men får se hur jag mår ikväll annars är det bara att köra dubbel ett dygn till.

Nä, nu ska jag nog ta och käka lite youghurt. Det är ju typ det enda jag äter så, haha.
Puss H

Feber

Ja men är det inte typiskt! Nu har jag fått feber också, helt otroligt... Käkar ipren nu, för jag kan inte missa skolan imorgon. Har föredrag först, kan ju inte svika E, måste vara med, Sen viktig föreläsning på eftermiddagen. Ska bli kul.
, krya på dig nu Hanna. Du kan inte vara mer sjuk nu...

Puss H

Dagens Hanna



Klänning, Cubus
Svarta tunna strumpbyxor, ?
Over-knee strumpor, H&M
Silvriga örhängen, Pilgrim
Silver ring, mormors gamla
Svarta ballerinas
Svart skinnjacka

H

Ingen träning, alls.

Egentligen är det ganska skönt att inte få träna. Nu hinner jag ju göra skolarbeten ordentligt, det brukar jag göra i och för sig, men nu känns det som att det blir extra bra bara för att jag inte stressar.
Men å andra sidan måste jag ta pauser typ hela tiden för att jag inte orkar koncenterar mig så mycket. Finns ju inte så mycket ork...

Puss H

NK A

Har jobbat med Naturkunskapen sen jag kom hem. Ska ha ett föredrag om fiskar tillsammans med E på fredag. Haha, det blir så bra. Har just gjort en mindmap över rike, fylum, klass osv... inte det lättaste med tanke på att det finns ca 30 000 fiskar! Men det blev bra ändå. Ska strax maila över det jag har gjort till E, så att vi kan överlägga lite imorgon.

Var i skolan idag, men mår inte särkilt bra nu... proppade mediciner imorse för att orka, och det gjorde jag också. Men attans vad trött jag var mot slutet, höll på att slockna på en gång när jag klev innanför dörren. Ska sova om någon timme tror jag, är sjukt trött.

Puss H


Min fina mindmap! Jag är stolt!

Dragit ut 3 tänder

Tuff dag idag. Drog ut 3 tänder imorse. Min kropp reagerade inte så bra på det, eftersom den redan är i så dåligt skick. När man drar ut tänder, tex, så stressar kroppen upp sig ofrivilligt, och det var ju det sista jag behövde. Skakade massor och frös och svettades om vart annat, det gör jag fortfarande... Sen vidare till läkaren för att kolla upp magen, det är magkatarr som väntat men han var lite orolig att det skulle vara nåt fel på gallan och ville ta blodprov för säkerhetsskull. Sen hem och sen dess har jag bara vilat, orkar inget. Det blir tidigt i säng ikväll, ska till skolan imorgon iallafall, det ska jag!

Puss H

Hemma igen

Fan, att det inte ska bli bättre! Jag förstår inte. Skönt att få vila lite någon annanstans än hemma, men är jätte trött fortfarande. I och för sig så krampar det inte lika mycket längre men har fått svårt att andas i stället och är mer trött och mår illa. Det är ett jävla skit detta.

H

Tårarna bara rinner...

Jag är så trött så att jag inte vet om jag ska vara vaken eller sova, det finns ingen ork kvar i mig. Orkar knappt tänka och tårarna rinner hela tiden. Så lite ork finns det kvar i mig, att jag gråter utan anledning...
Klarar inte av att vara hemma heller, blir bara mer trött av att gå runt här. Åker hem till mormor om någon timme istället och sover där inatt. Jag klarar inte av det här.

Puss H

Ny dag, nya tag

Är lika trött nu när jag nyss vaknade som när jag somnade igår kväll. Medecinerna biter inte riktigt än, det krampar rätt ordentligt fortfarande. Är beordrad till vila, så det är tur att vädret inte är det bästa för då får jag inga skulfkänslor av att ligga och titta på film hela dagen.
I sånna här lägen skulle det vara gott med godis, men är strängt förbjuden att äta någon som helst fet mat, kryddad mat, fullkorn och ja ni vet sådant som magen måste jobba lite extra för. Kan i princip bara äta ägg ändå så, allt annat gör ont. HAHA, vilken lördag! Titta på film och äta ägg, hahahaha....

Aja, ska sätta igång med att kolla på Sex and the city season 1 nu.
Puss H


Dagens underhållning!

Saving Joshua

Började dagen med Natur A, det gick super bra. Väldigt givande och jag var super produktiv, haha. Sen efter det var det lunch, och jag mådde fortfarande dåligt om jag glömde säga det, åt bara lite ananas och jätte lite pasta. Det var Here 4 U dagen idag, så det var massor med aktiviteter på skolan, bl.a. spelade Saving Joshua! Har ni hört talas om dom? Dom är bra, dom kommer bli riktigt stora en dag, kom ihåg vart ni hörde det först. 2 av killarna i bandet gick på skolan förra året, dom tog studenten i våras. MEN tyvärr så missade jag dom, för att schemat låg lite efter och min lektion började. Men jag antar att dom var bra, eller hur Angelica? haha...
Sen efter lunchen krampade min mage igen, och nu gav det sig inte. Klarade matten iallafall, men sen tyckte både mamma, kompisar och danslärare att jag skulle åka hem och vila. Bara att lyda. Har legat på soffan i fosterställning i 4 timmar och fått medecin som inte hjälper. Än. På ren vilja sitter jag här nu.

H


Mår skit dåligt och god natt!

Jag mår skit dåligt, är jätte hungrig och super trött. Prognoserna för morgondagen ser inte altt för bra ut. Aja, vi får la se hur jag mår imorgon bitti.

Sov så gott.
Puss H

Knappt ätit sen i tisdags...

Okej, jag lider inte av anorexia eller nåt sånt! Jag lovar.
I tisdags så mådde jag så satans illa av lunchen, så skippade den då. Sen när jag kom hem gick det faktiskt okej att äta mellis, och samma att äta lite innan träningen. Men sen på träningen fick jag typ uppstötningar av banan.
Och när jag skulle äta efter träningen så mådde jag jätte illa. På morgonen igår åt jag bara en femtedels skål med youghurt och allbran, sen kändes det som att jag skulle spy och mådde illa resten av dagen. 
Åt knappt någon lunch igår, bara lite pasta och pytte lite kyckling. Var så hungrig! På kvällen klämmde jag i mig lite kyckling sallad och efter det krampade min mage i flera timmar...
Imorse blev det en halv macka och lite mjölk och jag mår fortfarande lika illa. Fick i mig en halv panerad fisk, en halv potatis och lite feta ost till lunch idag och bara det tog 30 minuter att äta. Jag mår så illa av att känna lukten av mat, jag får kramper när jag äter och så är jag trött hela tiden!

Jag brukar normalt äta massor eftersom jag tränar så mycket som jag gör, och det är så frustrerande att inte kunna äta normalt. Mamma, som är sjuksköterska, misstänker att jag har fått stressmage. Då reagerar kroppen på detta sett nämligen. FAN!

Jag är hungrig.
H

Johan och Lars från Idol!

Var i Stockholm idag på studieresa med skolan. Alla estettvåor skulle dit, det brukar vara roligt när vi gör sånna resor och det var det idag också.
Började dagen på ÖstAsiatiska museét, det var okej. Efter det Nationalmuseum, vi missade självaste Drottning Silvia med 15 minuter, hon hade varit där och kollat på en utställning. Synd att vi missade henne, hade vart tufft att träffa på henne.
Sen var det lunch, och efter det Musikmuseét, där var det kul. 
När vi satt i foajén och väntade på Musikmuseét så kommer två killar in där vi satt och vi kände igen dom på en gång. Det var ju Johan och Lars från Idol! Jag antar att dom förstod att vi kände igen dom för dom hejjade på oss och vi sa hej tillbaka, haha. Och roligaste var reaktionen efteråt när I, V & E sprang efter, ahhaah såg så roligt ut! Och dom var alldeles nippriga efteråt, haha...
Sen efter det bar det av hemmåt.


Nationalmuseum, nice place. Jag gillar konst!

H


Tisdagen

Dåligt bloggande igår, inte så mycket att göra åt. Började dagen med ett engelska prov som var värdelöst att plugga till med tanke på att allt vi pluggat på inte fanns med på provet, fy fan! Sen svenska, idrott och jazz. Allt gick bra och var superkul! Och sist sociologi, bäst och roligast. Sen hem och S följde med, hon skulle sova hos mig för att hon bor i Virsbo och vi skulle på studieresa idag och det var samling tidigt. Hon hängde med till dansen och träningen gick så satans bra.

Sen hem och sova, det var min tisdag i stora drag...
H

Dans

Nästan bara dans hela dagen! Impro, riktigt spännande lektion idag. Efter det modernt och sen disco som var riktigt tuff idag. Missade sista träningen, måste plugga lite. Så ska väl fortsätta med det nu, engelska prov imorgon. Tur att jag är bra på engelska för hade det vart ett annat ämne hade jag haft panik för att jag har pluggat så lite.

Puss och godnatt.
H


Dagens Hanna



Svart kjol, Monki
Svarta stickade strumpbyxor, H&M
Vit blus, Monrow/Jeans butiken
Silver örhängen, Pilgrim
Silver ring, mormors gamla
Brunt diadem, Mango

Till detta: Svarta skoletter och Svart kappa

Lockade håret också, gjorde det med plattången. Det går så snabbt och är så enkelt och det blir lite snyggare vardagslockar då tillskillnad från när man använder locktången. Jag vet inte, funderar på att ha lockigt hår lite oftare, det tar ju lika lång tid som att platta så det kan ju vara kul med variation. Vad tycker ni?

Puss H

Gruppträning

Idag började dagen med 3 timmar gruppträning. Nu är halva dansen klar iallafall, så skönt! Och det blir så bra.
Sen hem och duscha och byta om och vidare till pappa för att fira låtsasmamma som fyllt år.

H

Dagens Hanna Lördag



Svart fodralklänning, Gina
Svarta tunna strumpbyxor, ?
Svarta over-knee strumpor, H&M
Vit/röd rutig skjorta, Cubus
Vanliga smyckena

Till detta: Vita converse och Svart skinnjacka.
Puss H

Stjärnor på is

Nu börjar strax Stjärnor på is. Ska bli spännande att se, känns som att det kan gå hur som helst, ahha. Jag hejar nog på Josefin Crafoord, hon är cool.

Så, ses sen.
Puss H

Kaffe och Oasis

Sitter här och dricker min egna Islatte, super god! Har vart ute på turné runt stan idag, haha. Fixat lite födelsedagspresenter och så.

Måste tipsa om Oasis - The shock of the lightning, grym låt!

Puss H

Hudvårdstips



Måste tips om detta från Clinique! Skit bra, enkelt att använda och synbar förändring efter bara några användningar. Aningen dyrt, men det är det verkligen värt.

Puss H

Dagens Hanna + EvS på golvet



Svart fodralklänning, Gina
Grå strumpbyxor, H&M
Svarta over-knee strumpor, H&M
Mössa med sidenbands rosett, H&M
Skinnjacka (som jag vek ner kragen på sen, förstår inte varför den står sådär, dont like it)
Svarta ballerinas
Örhängen och ring i silver.


Dålig bild, men med nya väskan iallafall, otippat från KappAhl, jag älskar den. Den är i supermjukt fuskskinn och rymmer massor.

Och ja, där ser ni Ebbas stil liggandes på golvet, bra bok! Fick den av bror min i julkapp för 2-3 år sedan... Och varför ligger en sån classy bok på golvet? Skrivbordet där den brukar ligga på sin hedersplats var fullt av skolböcker. Det är en sån bok som får ligga framme, just för att den är snygg och den matchar möbler och färgskala i mitt rum, så det gör inget att den ligger framme... Kan meddela att den ligger på skrivbordet igen, skäms lite över att den ligger på golvet där... Sorry, Ebba.

Puss H

Soppa

Ska äta lucnh nu, det blir soppa. Har alltid varit ett stort fan av soppa, det är gott. Sen fixa håret och dra ner på stan.

Puss H

Ledig idag

Vaknade sent, med all rätt! Är ledig idag, helt underbart. Ska träffa L på stan senare.
Har lite klädproblem, detta väder alltså... Ena sekunden regnar det massor och den andra så skiner nästan solen. Men det löser sig nog, hehe.

Puss H

Jag är trött och har ont!

Så ska nog krypa till kojs snart, läsa bästa boken & ha en varm och gosig vetekudde på fötterna, ack så varmt och mysigt! Glöm det där snart, jag ska lägga mig nu.

Godnatt ses imorgon, sov så gott!
H


PS. Hur länge brukar smärtan sitta i efter att man har dragit ut en tand? Jag har haft ont hela dagen nu, är det normalt?

Joshua

Förresten så hade jag ju rätt! Joshua vann So you think you can dance! Jag älskar när jag har rätt.

H

Tandläkarn

Började dagen med sociologi, det är så roligt! Sen efter det till tandläkaren för att dra ut en tand. Har tandställning i överkäken och ska få i underkäken och då ska det dras ut lite tänder för att få lite mer plats i munnen. Jag blödde bra länge och bedövningen satt i mer än 3 timmar. Fick inte äta, så jag missade lunchen, var så satans hungrig när jag kom hem... Så i med lite mat, typ en banan för det var det jag kunde äta, hade sån satans värk i munnen och käken och enda upp i örat. Sen piggade jag på mig lite genom att vila och så iväg på möte efter det. Ett givande möte, jag älskar det!

Imorgon har jag fått turen att vara ledig! Kompensationsledig på förmiddagen och lektionerna på eftermiddagen är inställda. Så skönt, en bonus ledig dag liksom, jag ska sova länge. Funderar på att ta en tur till badhuset och simma lite, tillsammans med alla pensionärer, hahaha... Vi får se hur jag gör.

Puss H

So you think you can dance?

Sitter och kollar på den über spännande finalen! Jag tror att Joshua vinner, det har jag gjort hela säsongen, haha. Vi får se... nej nu börjar det strax igen. Ska sova när det är slut.
Puss godnatt
H

Jag blir tokig!

Regnet har öst ner i Västerås idag, inte ens när vi var på studieresa i naturreservatet Asköviken kom vi undan! 1,5 timme i spöregn! Fy tusan + att jag cyklade hem sen. Jag var inte torr någonstans!
Synd bara på vädret för det var faktiskt riktigt roligt där ute, väldigt lärorikt.

Nej nu ska jag plugga sociologi.
Puss H


Asköviken 17/12-06. från luften Det ser rätt annorlunda ut nu...

RSS 2.0